Sunday, August 29, 2010

Bencana toksik petang-petang ni.

Gua suka band ni.

Muzik agak-agak thrash metal campur punk D-beat yang bikin gua terangsang petang-petang ni. Lu tengok gitaris punya tangan sampai berapi kasi riffing itu gitar chord.






Gua tak tau nak tulis apa sebenarnya petang-petang cam gini. Lu kasi klik, pastu lu layan brader-brader kat atas tu. Nasib la kalau brader-brader kat atas tu bukan taste lu. Tengok diam-diam sudaa.. kah! kah! kah!

4 comments:

raina said...

aku tulis bab blog hang di entry aku..

JePh said...

hg tulih apa? takot gk aku~ hahaha!!

Fontonk said...

toxic holocaust. thrash/black ke diorang ni?
aku cam tak masuk sgt suara dia.
municipal waste best sikit. hehe

JePh said...

fontonk: depa ni punk metal.

Fakk Kopirait Kontrol.

Bebas di balun untuk semua.