Tuesday, September 7, 2010

Raya.

Macam biasa.

Bila dah masuk hari raya, mestila kena maaf-maaf kan?

Jadi, gua pun nak jugak maaf-maaf macam orang lain.

Lu tak puasa atau saja-saja buat muka macam tengah puasa,

Gua bukan boleh bikin apa pun.

Yang gua tau, semua tengah tunggu nak beraya.

Termasuk gua.

Apa-apa pun, lu layan la lagu raya kat bawah tu.

Sedap tak sedap belakang kira.




6 comments:

raina said...

aku bc rasa bkn mcm hang nak mintak maaf tp macam nak mintak bunuh! Wahaha! Wey, samala dgn aku wey, mtk maaf la kalau ada terlanjur raba eh bicara, aku mmg aa ckp lepas, jgn simpan di hati.. U feel me, i feel u, kan? Selamat hr raya! Hati2 drive blk kg!

JePh said...

haha. takpa, i feel u.
sama la ngan aku pon.
hati-hati bwk kancil pi beraya.hehe!

loki said...

selamat hari raya jephh!

Fontonk said...

mintak maaf jgk bro.
kalau free, jom kita g tgk russian circle. hehe

JePh said...

loki: selamat beraya utk hg jugak!

fontonk: hehe..kt mana tu bro? mcm best je..

Fontonk said...

russian circle kat klpac.
kau dok mana? haha.
tak jauh ke?

Fakk Kopirait Kontrol.

Bebas di balun untuk semua.